Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Curs de dezvoltare personala
160 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Grup de dezvoltare personala si autocunoastere, 28 ianuarie 2012, ora 9.00

Dezvoltarea personala se adreseaza persoanelor dornice de autocunoastere si dezvoltare personala, studentilor la psihologie, celor care prin natura profesiei lucreaza cu grupuri pe persoane.

Modulul cuprinde 150 ore (la cerere pana la 200 ore).
Participarea la acest grup ofera participantilor posibilitatea intelegerii cauzei modului repetitiv, disfunctional de relationare, depasirii blocajelor psihologice, dobandirii unor unelte practice, abilitati pentru a nu mai repeta greselile trecutului, pentru a face alegeri constructive, congruente cu planurile personale propuse.
Cursul se desfasoara intr-un cadru securizant, de sustinere, unde nu se accepta etichetarile si criticile, participantii simtindu-se intelesi si sustinuti.

Intalnirile vor avea loc in weekend, sambata sau duminica (10 ore/zi), frecventa fiind o data pe luna.
Numar optim de participanti: 10-15 persoane.
Locul intalnirii – Calea 13 Septembrie (in apropierea hotelului Marriott), urmand ca adresa sa fie comunicata la momentul inscrierii.

Pretul: 160 lei/10 ore.

Se vor elibera certificate de participare pentru fiecare intalnire si adeverinte de practica pentru studenti.

Coordonator grup dezvoltare personala:
Elena Cozma, psiholog-psihoterapeut cu drept de libera practica, acreditat de Colegiul Psihologilor. Formare, specializari si cursuri in Psihodrama moreniana, Terapii scurte, colaborative orientate pe solutie, Psihosexologie, Hipnoza clinica, relaxare si terapie ericksoniana.

Contact pentru inscrieri:
Elena Cozma tel. 0733.558.031

http://www.cabinetdepsihoterapie.ro/cursuri_de_dezvoltare_personala.php

Grup de dezvoltare personala si autocunoastere pentru persoane cu diverse optiuni sexuale (cupluri si individual), 21.01.2012

Data cursului: sambata, 21 ianuarie 2012, orele 10.00 - 15.00.
Cursul se adreseaza persoanelor cu diverse optiuni sexuale (persoane homosexuale, bisexuale), celor apropiati acestora care sunt dispusi sa ii inteleaga si sa ii sustina, precum si oricaror persoane dornice de autocunoastere si dezvoltare personala, avand deschidere pentru a lucra intr-un grup mixt.

Modulul de curs cuprinde 150 ore.
Intalnirile vor avea loc in weekend, vineri seara, sambata sau duminica (la cererea grupului), frecventa lor fiind o data la doua saptamani.
Numar maxim de participanti: 20 persoane.

Participarea la acest grup ofera posibilitatea intelegerii cauzei modului repetitiv, disfunctional de relationare, dar si dobandirii unor abilitati pentru a nu mai repeta greselile trecutului, pentru a face alegeri constructive, congruente cu planurile personale propuse.

Cursul se desfasoara intr-un cadru securizant, de sustinere, discretia fiind asigurata printr-un contract de confidentialitate.
Pretul: 120 lei/5 ore.
Locul intalnirii – Calea 13 Septembrie (in apropierea hotelului Marriott), urmand ca adresa sa fie comunicata la momentul inscrierii.
Coordonator de grup:

Elena Cozma, psiholog-psihoterapeut cu drept de libera practica. Formare, cursuri si specializari in Psihodrama moreniana, Terapii scurte, colaborative, orientate pe solutie, Psihosexologie, Hipnoza clinica, relaxare si terapie ericksoniana.
Contact pentru inscrieri:

Elena Cozma – tel. 0733.558.031,

http://www.cabinetdepsihoterapie.ro/cursuri_de_dezvoltare_personala.php
Din Gura in Gura